В линейката е имало и парамедик, който е отишъл в

...
</TD
>В линейката е имало и парамедик, който е отишъл в
Коментари Харесай

В ударената в Пловдив линейка е имало и парамедик

В колата за спешна помощ е имало и парамедик, който е отишъл в Спешното поделение за обзор. Видимо е в положително положение, само че е по проучвания. Лекарката е настанена във Втора клиника по хирургия към УМБАЛ “Свети Георги " ЕАД - Пловдив с травма на гърди и стомах, не е в тежко положение, по-скоро е оставена за наблюдаване от експертите.

Това оповестиха във връзка злополуката с кола за спешна помощ в Пловдив от пресцентъра на университетската болница " Свети Георги ".

Официално от ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив:

" В дежурната част на бранш " Пътна полиция " е постъпила информация от диспечер на Центъра за незабавна помощ за злополука с присъединяване на кола за спешна помощ.

Според предварителните данни на кръстовище до някогашната Мебелна къща в Пловдив кола за спешна помощ с включена светлинна сигнализация минала на червен сигнал на светофара и последвал удар с преминаващ на зелен сигнал микробус.

От удара е потърпевш лекарят в профилираното МПС, като за него и транспортирания по неотложност пациент към мястото са ориентирани други два екипа на незабавна помощ ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР