В края на всяка календарна година по традиция Plovdiv24.bg публикува

...
</TD
>В края на всяка календарна година по традиция Plovdiv24.bg публикува
Коментари Харесай

Георги Стаменов: Акцент в работата ни ще бъдe ремонт на тротоарите и реновация на парковете в Централен

В края на всяка календарна година по традиция Plovdiv24.bg разгласява изявленията с представители на локалната власт, в които се обобщава свършеното и проектите отсега нататък.

Няколко нови плана са стартирани в регион " Централен " още при започване на новия мандат, заяви в студиото ни районният кмет. Сред тях са вторият стадий от реконструкцията на улица " Христо Г. Данов ", паркингът на KFC, довършването на реставрационните действия на Хуманитарната гимназия. 

Сред първите дейности на кмета е започването на плана за замяна на тротоарните настилки по ул. " Бетовен ", бул. " Шести септември " и ул. " Хр. Г. Данов ".

" Умишлено го стартирах в първия ден на встъпването си в мандат, с цел да може при започване на идната година той да бъде приключен и пешеходците да имат естествени тротоари за прекосяване. Работи се извънредно интензивно, без значение дали вали дъжд, сняг и така нататък, с цел да бъде оптимално бързо приключена тази права " - разяснява Стаменов.

Паралелно с това не престават дейностите по реконструкцията на Дондуковата градина, която би трябвало да бъде приключена следващата година.

Акцент в работата през идната година ще бъдат ремонтът на тротоарните настилки, а също възобновяване и реновацията на парковите зони в региона.

Районният кмет ще упорства в финансовата стратегия да се плануват средства за ремонт на водопроводи, които постоянно аварират.

В края на изявлението пожела на пловдивчани здрава, смирена нова година, с доста обич и топлота в фамилиите.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР