В голям празник за Благоевград се превърна благотворителния концерт От

...
</TD
>В голям празник за Благоевград се превърна благотворителния концерт От
Коментари Харесай

Историята, която разчувства Благоевград: Добри хора помогнаха на малката Теди и семейството й

В огромен празник за Благоевград се трансформира благотворителния концерт " От дете за дете ", проведен от гражданската самодейност " Донеси-Вземи ", съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg.

В поддръжка на дребната Теди и фамилията й бяха събрани 9177.60 лева и 50 евро.

В събитието присъединяване взеха деца от другите школи на Благоевград. С песни, танци и доста въодушевление, благоевградчани за следващ път потвърдиха, че са хора с огромни сърца и постоянно са подготвени да оказват помощ на човек в потребност.

Благотворителната самодейност беше проведена с поддръжката на община Благоевград, както и с присъединяване на Балетна школа " Релеве “ с началник Олга Петрова, Център за танци " Влахов “ с началник Мартин Влахов, " Денс Студио Дежа Вю “ с началник Ани Хачатрян, Клуб по спортни танци " Импулс “ с началник Десислава Петачка, Вокално студио " Фа Диез " с началник Христина Кацарска. 

Теди е единствено на 9 години и към този момент е претърпяла голям брой интервенции. През месец април ще е следващата. От дребна страда от хидроцефалия, симптоматична епилепсия, ДЦП и кранеостеноза.

Всеки месец детето се нужае от към 1000 лева за лекуване, което е непостижимо за фамилията. 

Майката на Теодора се бори и с онкологично заболяване.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР