В 16 часа в центъра на селото се събираме отново

...
</TD
>В 16 часа в центъра на селото се събираме отново
Коментари Харесай

Майката на убития Митко от Цалапица: Искаме цялата истина за убийството

В 16 часа в центъра на селото се събираме още веднъж през днешния ден, заяви за " Фокус " Атанаска Бакалова, майка на убития свиреп Димитър Малинов.

" Настояваме да бъдат извършени качествени разпити от криминалисти и психолози. Рангел Бизюрев споделя, че е нанесъл четири удара в тялото на Митко, само че не и в главата, където е бил съдбовният удар. Искаме да разберем още кой е изкарал Митко от вкъщи ни, това към момента не е ясно. Много забъркани хора има в убийството - момче, момиче, всички са забъркани по един или различен метод. Те би трябвало да бъдат качествено разпитани. Все още имаме подозрения, че това не е цялата истина. ", сподели Атанаска Бакалова.

Според нея към момента се укрива някой.

" Има скришен очевидец, човек, който е участвал там. А и двамата споделят, че били единствено двамата. Откъде се появи този скришен очевидец? ", пита майката.

Тя се надява през днешния ден още веднъж повече хора да ги поддържат.

Другото, което изтезава майката е вероятността да бъдат освободени близнаците във втърник, когато е делото против тях в Райониня съд в Пловдив.

" Те се водят още укриватели. Единият брат е участвал на мястото, той не е оказал съдействие да избави Димитър, а другият е носил лопата, връща се в дома си да вземе кирка. А е можел да се обади на тел.112. Не го е направил ", разсъждава майката.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР