Трима кандидати са подали документи за участие в конкурса за

...
</TD
>Трима кандидати са подали документи за участие в конкурса за
Коментари Харесай

Ексклузивно: Трима кандидати искат да управляват Старинен Пловдив

Трима претенденти са подали документи за присъединяване в състезанието за шеф на Общински институт " Старинен Пловдив ", научи извънредно Plovdiv24.bg . Това са актуалният краткотрайно изпълняващ длъжността доцент доктор Елена Кантарева – Дечева, Виделина Гандева и Иван Цанов.

Очаква се в понеделник конкурсната комисия да прегледа подадените документи на претендентите и да разгласи дали дават отговор на изискванията. След това ще бъде  планувана дата за отбрана на концепциите за активност и развиване на ОИ " Старинен Пловдив " за интервал от 4 години, и събеседване. 

По концепция на заместник-кмета по просвета, археология и туризъм Пламен Панов и при единодушие на претендентите, вторият стадий ще бъде стриймван, поради огромния публичен интерес по тематиката и предвид на съблюдаване на правилата на бистрота в работата на администрацията. Община Пловдив ще популяризира информация посредством медиите за датата и часа на онлайн излъчването.

 след многократни настоявания от страна на пловдивски общественици. Припомняме, че през последното десетилетие отпред на ОИ " Старинен Пловдив " има краткотрайно изпълняващи длъжността шеф, защото при предходни състезания никой претендент не съумя да покрие условията. Критериите наложително се съгласуват с Министерство на културата. Сегашната съгласувателна процедура продължи повече от половин година.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР