Три бебета са се родили в Университетската болница Канев в

...
</TD
>Три бебета са се родили в Университетската болница Канев в
Коментари Харесай

Три бебета се родиха в първия ден от новата година в УМБАЛ Канев

Три бебета са се родили в Университетската болница " Канев " в Русе в първия ден от новата 2024 година. Това оповестиха от лечебното заведение с пост в обществените мрежи. 

Три бебета са девойки. Техните имена са надлежно Емма, Василка и Преслава. Те са се родили в период от към два часа. Днес се е родило и първото момченце за 2024-та година. Той се е появил на бял свят в 7:50. 

За миналата година в УМБАЛ " Канев " са се родили 964 бебета. 

Целият пост на болничното заведение:

В първата вечер на новата година в Университетска болница " Канев " се родиха три прелестни девойки. Бебе Емма се появи в 20.40 часа, като тя е трето дете за щастливото семейство. Час и половина по- късно, на Васильовден проплака бебе Василка. Десет минути преди среднощ се роди бебе Преслава. И трите раждания са посредством секцио цезарея, а дребните дами се родиха с перфекти размери. Днес в 7.50 часа на бял свят се появи и първото момче, а неговите родители към момента избират най- хубавото име за него. Последното бебе на 2023 година също е момиче. За миналата година в отделенинето по акушерство и гинекология са се родили 964 бебета.

Ние пожелаваме на фамилиите здрави и щастливи бебета!
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР