Тази вечер БСП закрива предизборната си кампания в Пловдив, предаде

...
</TD
>Тази вечер БСП закрива предизборната си кампания в Пловдив, предаде
Коментари Харесай

БСП закри предизборната си кампания в Пловдив

Тази вечер Българска социалистическа партия закрива предизборната си акция в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . В тържественото закриване се включи водачът на партията , както и кандидат-депутатите от 16-ти и 17-ти МИР и водачите на листите за Пловдив- и Веска Нейчева.

Кандидат-депутатите от Българска социалистическа партия обобщиха свършеното от тях през късия живот на 47-то Народно заседание, а точно многото обществени ограничения като обезпечаването на безвъзмездни детски градини и ясли за децата на работещите хора, отпущането на 300 лева еднократна помощ за 1-ви и 8-ми клас, увеличение на минималната работна заплата на 710 лева, както и нарастването на размера на ваучерите от 80 на 200 лева От Българска социалистическа партия дадоха обещание пред събралото се голям брой, че в Пловдив няма да остане нито един неповдигнат въпрос, касаещ интереса на пловдивчани. 

Водачът на листата Вигенин: " Българска социалистическа партия е партия с темперамент и няма да се спрем пред нищо, с цел да защитим обещанията си. Нашите министрите демонстрираха резистентност и непоклатимост и ще продължат в тази тенденция ". 

: " Днес е краят на акцията, само че началото на сложното и виновното ще е в понеделник. В неделя народът ще реши кой да ги поведе в тези сложни месеци. Ние сме за постоянна стопанска система, обществена политика и мир и ще успеем да преведем България през компликациите. Ние ще желаеме въвеждането на таван на цените ".

Повече от изявленията на претендентите за депутати от БСП-Пловдив може да видите в нашето видео.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР