Тайно в себе си всяка дама чака момента, в който

...
</TD
>Тайно в себе си всяка дама чака момента, в който
Коментари Харесай

Романтично предложение за брак в пловдивски мол

Тайно в себе си всяка дама чака момента, в който ще чуе въпроса: " Ще се омъжиш ли за мен? ". През вчерашния ден един влюбен мъж евентуално с доза терзание е попитал половинката си дали ще прекара остатъка от живота си с него и трепетно е очаквал заветното й " Да ".

Разказаното горе не е сцена от следващия сантиментален холивудски филм, а се същинска преживелица, разиграла се пред очите на голям брой инцидентни минувачи в един от пловдивските молове. 

Ръководството на Plovdiv Plaza сподели прелестния миг с всички консуматори на обществената мрежа Facebook.

" За множеството от нас през днешния ден е средата на седмицата, само че за двама млади днешният ден ще остане паметен! Романтичният Ангел се свърза с нас с голямо предпочитание да изненада по несравним метод обичаното си момиче, с което през днешния ден означават специфичен мотив! Ние обичаме провокациите и незабавно включихме на ход нашите помощници - sound оператори на музиката в комерсиалния център, изобретателни дизайнери, които застопориха изненадващия надпис - дружно всички притаихме мирис и чухме заветното " Да " на Гери! Благодарим за споделената и приказна предколедна страст! Пожелаваме ви чиста любов и дълги години съгласие! "

От оповестените фрагменти виждаме изключителната наслада на двамата влюбени. Потребителите в мрежата също не стопират да споделят пожелания към тях.

" Колко хубаво! Нека повече такива неща да виждаме! Да бъдат здрави, благословени и безпределно щастливи! "

" Браво на момчето, че по този начин се е постарало.Когато обичаш някого си проличава от километри.Бъдете здрави и доста щастливи. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР