Търпението ни е изчерпано, прагът му е преминат и е

...
</TD
>Търпението ни е изчерпано, прагът му е преминат и е
Коментари Харесай

Адв. Юлияна Рангелова: Време е да поемем отговорност и да докажем, че новият Пловдив е възможен

" Търпението ни е изчерпано, прагът му е преминат и е време в действителност да създадем нещо за Пловдив. Не просто да се опитаме, а да създадем действителни крачки към смяна. Не може да си позволим да имаме вяра повече на обещания, а такива ни дават сега в обилие същите хора, които участваха в една или друга настройка в ръководството на града последните повече от 15 години. Време е ние всички дружно да поемем отговорността и да променим моделът на ръководство на Пловдив ". Това сподели претендентът за кмет на Пловдив адв. Юлияна Рангелова при представянето на листата с претенденти за кметове на региони и общински съветници.

" Родена съм и съм учила в Пловдив. За последните 23 години смятам, че съм потвърдила, че няма невъзможни за реализиране цели на полето на професионалната изява. Време е да потвърдим, че Новият Пловдив е вероятен, акцентира Рангелова.

Любимият ни Пловдив го оглозгаха, не остана непродадено или незастроено леке. Това би трябвало да бъде спряно, добави претендентът за кмет на Пловдив. По думите на Рангелова сега пловдивчани не могат да се възползват даже от естественото човешко прави на свободно напредване. Местната власт затруднява живота ни, вместо да го подкрепя и поддържа ", безапелационна беше тя.

По-късно, в препълнената с правостоящи зала на Дома на техниката “Борис Христов " адв. Юлияна Рангелова показа платформата си за ръководство на Пловдив. Гражданите не познават общинските съветници в локалния парламент, а те дефинират посоката на развиване на града ни. Всеки от претендентите за кметове и общински съветници показа своята кандидатура и визии за ръководство на града, след което присъстващите имаха опция да беседват с всеки от тях.

" Гласувайте с номер 64 за нов Пловдив ", прикани Рангелова!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР