След поредния случай на насилие над жена. Певицата Сибила Серафим

...
</TD
>След поредния случай на насилие над жена. Певицата Сибила Серафим
Коментари Харесай

Жертвата на домашно насилие Сибила Серафим все още е в Пирогов – певицата е със счупено рамо и таз

След следващия случай на принуждение над жена. Певицата Сибила Серафим твърди, че е била свиреп пребита от някогашния си другар преди седмица. Побоят бил толкоз тежък, че рамото ѝ е счупено и се е наложило да я оперират, с цел да сменят тазобедрената ѝ става. Тя към момента се намира в болница " Пирогов ", където се възвръща от контузиите си. Вокалистката на ню уейв бандата " Виолетов военачалник " споделя пред NOVA, че това не е първият път, в който някогашният ѝ сътрудник ѝ протяга ръка.

Нападението станало на 6 ноември в центъра на София. Сибила и някогашният ѝ другар Никола Димитров били на рожден ден на общ прочут. Двамата са разграничени от към 10 години. " Знаех, че той ще е там и не ми се ходеше, само че няколко пъти бях подканяна ", споделя жертвата. Когато тръгнала да си върви, Никола я догонил и изтръгнал телефона от ръката ѝ. В опит да си го вземе, Сибила получила удар и паднала.

Певицата е приела като идея да разгласи случая поради многото дами, които търпят похищения от сътрудниците си. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР