Сигнал за унищожаване на зелената площ и алеите до ДКЦ

...
</TD
>Сигнал за унищожаване на зелената площ и алеите до ДКЦ
Коментари Харесай

Пловдивчанин се жалва, че се унищожава зелена площ, кметът на Централен обясни друго

Сигнал за заличаване на зелената повърхност и алеите до ДКЦ II насочи четец на  Plovdiv24.bg.  По думите на пловдивчанина поради ремонт дърветата ще изсъхнат, а плочките са били здрави, изгребва се пръст и се насипва трошляк:

Режат корени на дърветата, махат пръст и насипват с трошляк и настояват, че им нямало нищо. Питам: дали знаят по кое време ще пораснат нови, те споделят, че не ги интересува. С един огромен камион минават през шахти на канализация и ги трошат, след това несъмнено ще има повреди и по-късно ще копаят. 

Plovdiv24.bg се свърза с кмета на регион " Централен ", който съобщи, че сега там се прави настоящ ремонт. Подменят се плочките на тротоара, който е бил вечен и доста постоянно хора са се спъвали, до момента в който вървят към ДКЦ-то или пенсионерския клуб, които са посещавани от доста възрастни хора, майки с колички, хора в неравностойно състояние.

Той изясни още, че тротоарът е бил в сериозно положение и се прави подсилена структура, защото тежките машини на Оперативна програма " Градини и паркове ", които поддържат зелената система, чупят настилката по алеите и е нужна огромна товаропоносимост. Отстранени са и стърчащи железа и ръждясала ограда.

Кметът на региона показа още, че са отстранени две сухи дървета и ни даде и фотоси, от които това е видно.  Стаменов увери, че ще бъдат засадени нови такива.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР