Сигнал за нагло паркиране бе изпратен на редкационната поща на Plovdiv24.bg.

...
</TD
>Сигнал за нагло паркиране бе изпратен на редкационната поща на Plovdiv24.bg.
Коментари Харесай

Пловдивчанка избесня: Мило момиче, не си по-висока от небето

Сигнал за безочливо паркиране бе изпратен на редкационната поща на  Plovdiv24.bg. По думите на дамата действието е на младо момиче, което очевидно не се интересува, че преви на пешеходците, още повече че се намира блиоз до детска градина.

Даваме димата на пловдивчанката, която ни изпрати фотоси и изложение на случката:

Здравейте, бих желала да ви изпратя възмущението си - както моето, по този начин и на живущите вблизост, по отношение на повтарящата се ежедневно обстановка.

Мястото гр. Пловдив, улица “Ладога ", и по-точно Целодневна детска градина “Пролет ". А по-долу от фотосите ще се насладим на неписания устав за паркиране и прекъсване в жилищни зони - в цялостен прорез от всички нормативи.

Поредния “Пълен парадокс " и проявление на по този начин наречения “Висок стандарт " - вид аз съм над всичко и всички, никой не може да ми влияе. Още повече, когато се ползваш с фирмени движими движимости - общително предоставени за осъществяване на работен развой от “FORTUNA " - компания Фортуна - КОМ ООД.

Личността - млада дама, имаща себе си за високоинтелигентна - означавам от новия вид, нашумял сега - празна глава и лице излязло от шаблон - мис ВИП-парадираща с морали образование в обществото - кръгла нула - тъпо за нея, само че това е друга тематика за персони, изгубили себе си.

Мило момиче, млада си - да, само че повярвай, това, че използваш фирмения автомобил - от Фортуна-КОМ ООД поверен ти за заслон, че можеш да си разрешаваш всичко и на всички места, не мисля, че ти дава право да пренаписваш правилника за придвижване по свое убеждение.

Днес на нашата улица, на следващия ден ще е някъде другаде - не постоянно ще си с този триумф и взаимност от хората.Тогава без виновност, отговорен ще излезе автомобилът ти длъжностен, който шефовете ти са ти поверили с доверие.

Не забравяй - не си ти над всичко, над теб стои небето - не си по висока от него.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР