Събрахме с приятели и решихме да направим нашия град по-красив

...
</TD
>Събрахме с приятели и решихме да направим нашия град по-красив
Коментари Харесай

Браво, Пловдив представи кандидатите, с които ще се бори за управлението на Пловдив

" Събрахме с другари и взехме решение да създадем нашия град по-красив и по-приятен за живот. Започнахме с разчистване на паркове, боядисахме пейки, запълнихме дупки по улиците, направихме редица самодейност, получихме и десетки сигнали от недоволни жители за подпомагане. Направихме празненства за децата по парковете. Първоначално сдружението ни беше 10-15 индивида, към този момент имаме над 400 доброволци. " С тази къса ретроспекция на активността претендентът за кмет и лидер на листата на " Браво, Пловдив " Веселин Костов показа себе си, сдружението и екипа, с който се включва в предстоящите местни избори в града под тепетата.

По време на конференцията, на която участва и  Plovdiv24.bg, стана ясно кои тъкмо са претендентите за районни кметове, а точно:

За регион " Централен " е юрисконсултът Яна Димитрова, която показа, че години наред има изявена гражданска позиция и сблъсквайки се с апатията на общината и дефицита на сили, са я подтикнали да се включи в локалните избори.

" Градът ни има огромен капацитет, който не е мъчно да бъде осъществен и могат да се решат проблемите извънредно обикновено. Градът ни е с извънредно богата архитектура и история. Там считам, че можем да бъдем най-полезни ", показа тя.

Бившия областен кмет на " Южен " в мандат 2015-2019 още веднъж е претендент за кмет на същия регион: " Приех поканата и предизвикването на " Браво, Пловдив " да стана част от екипа и претендент за районен кмет на " Южен ", защото оставих много несвършена работа. За последните 4 години " Южен " остана на място, което не заслужава. Инвестициите не са на нужното равнище. Надявам се да предизвикам сериозен спор за сериозни инвестиции и да се осъществят политики. Показателно е, че се показват проблемите в региона, само че не се виждат оферти за решения, Пловдив заслужава повече, " Кючука " сигурно. "

Ерол Садъков е претендентът за кмет на регион " Източен ", като в последния мандат изпълняваше функционалността на заместник-кмет.

В борбата за регион " Западен " се включва Димчо Петров, който има към този момент опит като заместник-кмет и общински консултант. Според него регионът е белият дроб на Пловдив и би трябвало да бъде непокътнат като подобен.

Най-младият претендент за кмет на сдружението е единствено на 23 години - Васил Ганчев, той ще се бори за кметското място в " Тракия ". Работил е за Европейския парламент, в екипа на Ангел Джамбазки, ръководител е на студентска организация " Паисий Хилендарски ".

Галеристът Стоян Даскалов е претендентът за кмет на регион " Северен ".

" Браво, Пловдив " ще показа цялостни листа от 51 претенденти за общински съветници. Целта им е няколко места в локалния парламент и определени районни кметове.

Регистрацията в изборите са създали посредством партия Българска прогресивна линия, а по време на акцията в детайли ще показват и програмата за ръководство, която са създали.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР