с адрес район Южен на ул. Даме Груев“ 1

...
</TD
> с адрес район Южен на ул. Даме Груев“ 1
Коментари Харесай

Родители от Пловдив бесни: Това не е нормално!

с адрес регион " Южен " на ул. " Даме Груев “ 1 провокира още веднъж неодобрение у родители, които се обърнаха до Plovdiv24.bg с апел за подпомагане. 

Този път обстановката касае децата от от 4 " Б “ група на въпросното детско заведение. След като продължителността на ремонта продължава повече от обещаното, децата са преместени в ненормалните за детска градина условия, а точно в учебно заведение СУ " Братя Миладинови “ с адрес ул. " Даме Груев “ 60.

Здравето и възпитанието на децата им е неглижирано, оплакват се те. Децата се хранят с кетъринг, който постоянно не идва в уговореното време. Хранят се с пластмасови принадлежности и употребяват тоалетната на образователното заведение, където е извънредно немарливо, настояват още те. 

Децата нямат условия за естествен сън следобяд - нямат кревати, на които да спят, даже и да желаят, а в постройката е много шумно, защото по това време протичат и образователните часове на учениците.

Те са принудени да играят на открито, където по едно и също време се организират и образователните часове по спорт на учениците, които са много по-големи от тях. 

Това са част от мненията на родителите по протичащото се. Възмутени, те хвърлят виновност върху Община Пловдив, регион " Южен " и шефа на градината за неглижирането на цялата обстановка. 

Очаквайте детайлности по случая.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР