Роми от бургаският квартал Комлука пропищяха от криминални набези. Те

...
</TD
>Роми от бургаският квартал Комлука пропищяха от криминални набези. Те
Коментари Харесай

Цигани на пико! Комлука пропищя от тях!

Роми от бургаският квартал " Комлука " пропищяха от престъпни нападения. Те се оплакват от свои, че крадат на пакост. Апашите постоянно са под въздействието на синтетични опиати. Това описаха част от пострадалите пред публицисти в сърцето на бургаската ромска махала, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Въпреки, че има патрулни коли и непрекъснато наличие на униформени, престъпността там е същински смут за живущите. Крадат се всеобщо климатици, порти, разрушават се къщи. Църквата е била обект на посягане и то няколко пъти. Посяга се и над домовете на напуснали страната.

" Много опиати се използват в този квартал. Като ги вземат тези опиати - те към този момент не знаят какво вършат. Просто апелирам на хората вредите би трябвало да бъдат платени, за могат хората са спокойни. Много хора се опасяват да вървят до ръководството, тъй като чакат, че тези, за които са подали тъжби, ще нападат вечерта техните домове. Кварталът сега е в меланхолия и се краде, доста опиати се взимат ", жалва се свещеник Ахмет.

Повече вижте в нашето видео! 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР