Родител се свърза с Plovdiv24.bg, за да изкаже своята подкрепа към

...
</TD
>Родител се свърза с Plovdiv24.bg, за да изкаже своята подкрепа към
Коментари Харесай

Родител: Грозно и недоказано бяха нападнати изключителни професионалисти и хора с големи сърца

Родител се свърза с Plovdiv24.bg , с цел да изкаже своята подкрепа към директорката и екипа на ДГ " Славей ".

" Като родител бих желала да изразя своето мнение по отношение на грозните нападки и недоказани обвинявания към ДГ " Славей ".!

Моят наследник я посещава и като родител съм извънредно удовлетворена и признателна на директорката и прелестния екип. Грозно и недоказано бяха нападнати едни изключителни експерти и хора с огромни сърца!

Децата ги гледат с грижа и обич.

Адмирации към директорката госпожа Любка Биволарска и към невероятните и прелестни учителки, които обгрижват и учат децата ни! ", споделя родителят.

Припомняме, че ентеровирус е най-вероятната причина за неразположението на децата от пловдивската детска градина " Славей ". Това сподели за  Plovdiv24.bg  директорът на дирекция " Надзор над заразните заболявания " в РЗИ доктор Милена Панайотова.

Припомняме, че три деца бяха признати с гадене и повръщане в Клиниката по инфекциозни заболявания на УМБАЛ " Св. Георги " вечерта във вторник (14 ноември) против сряда (15 ноември) сред 22:00 и 02:00 часа. Четири са прегледани в лечебница и пренасочени за домашно лекуване. Всички пострадали са от една група. Първото дете е имало недоволства още в понеделник, на идващия ден други две са показали признаци на чревна зараза.

Трите деца към този момент са добре и са изписани.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР