Реконструкцията на бул. Дунав, която приключи за северното платно, предвижда

...
</TD
>Реконструкцията на бул. Дунав, която приключи за северното платно, предвижда
Коментари Харесай

Продължават ремонтите в северната част на Пловдив

Реконструкцията на бул. " Дунав ", която завърши за северното платно, планува асфалтиране и на южното. Движението в сектора сред ул. " Победа " и бул. " Васил Априлов " в този момент е извънредно рисково, защото пътят е неравномерен и изровен, алармират читатели на Plovdiv24.bg

Кога ще се случи дълго чаканото преасфалтиране на правата обаче зависи от проектите на строителя - компания " ПИМК ". Полагането на нова пътна настилка пък се прави от подизпълнителя " Пътинженеринг ".

Самото " Брезовско шосе " е спряно с акт 10. Ремонтът там е привързан с активността на археолозите по Плоската могила Яса тепе 1. Очаква се в края на март археолозите да получат лиценз за работа и да възобновят изследванията си.

Според линейния график, строителството може да се продължи в края на април или началото на май. Дотогава би трябвало да е приключен ремонтът на " Рогошко шосе ", за което като последна дата е фиксаран 26 април.

" Планирахме поредност в осъществяването, с цел да се опитаме да облекчим придвижването ", заяви за  Plovdiv24.bg  заместник-кметът по строителство инж. .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР