Редовен читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да

...
</TD
>Редовен читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да
Коментари Харесай

Читател: Звукът от това нещо надхвърля 100 децибела, отвратително е

Редовен четец на Plovdiv24.bg се свърза с нас, с цел да показа за всекидневния звук, който тормози жителите на блок, намиращ се наоколо до парк на ул. " Славянска ". Шумът е обвързван с поддръжката на тревната повърхност от Оперативна програма " Паркове и градини ".

От описа на читателя ни разбрахме, че чиновници на сдружението всеки ден събират падналите листа от заран до 14,00 часа с моторна духалка, която провокира голям звук. Според него звукът от нея надвишава 100 децибела.

" Ние, които сякаш би трябвало да живеем до парк, на безшумно и умерено. Паркът, който е за отдих, човек там да отиде, с цел да се порадва на хубавото време и да си почине, а в действителност все едно живеем до фабрика. Аз не съм виждал такова нещо ", показа читателят ни.

Преди да се свърже с нас, той е разговорят с Оперативна програма " Паркове и градини " и Пловдивският общински инспекторат и оттова е получил увещание, че всичко се прави в границите на естественото.

Мъжът сподели, че този вид духалки се употребяват за по-голяма експедитивност, а в тази ситуация той не забелязва особен интензитет в работата на чиновниците на предприятието. Придружаващият го сътрудник, който работел с метла, се справял по - добре.

Читателят ни не схваща за какво никоя институция не желае да вземе отношение по проблема и да замери шума.

" Досега звънях по всички институции. От Пловдивския общинския инспекторат споделят, че биха направлявали заведения, само че не и Оперативна програма " Градини и паркове " и ме препращат към РЗИ Пловдив. 

Звънях на РЗИ Пловдив и те споделиха същото. Препратиха ме към Министерство на вътрешните работи. От полицията споделят " Ние направляваме заведения, само че викаме чиновник от РЗИ ". И по този начин се затваря цикълът ", добави той. 

Мъжът сподели, че звукът от духалката е по-отвратителен от този на флекс и въздейства на здравето на жителите на региона.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР