Разгневен читател се свърза с екипа на Plovdiv24.bg, за да

...
</TD
>Разгневен читател се свърза с екипа на Plovdiv24.bg, за да
Коментари Харесай

Читател: Градският транспорт е подигравка с хората

Разгневен четец се свърза с екипа на Plovdiv24.bg , с цел да показа мнението си по отношение на нередовния градски превоз. 

В сигнала си мъжът визира въпроси, свързани с дребните рейсове по съществени линии в града, както и моли община Пловдив да следи изкъсо договорите на превозвачите.

Публикуваме целият текст без редакторска интервенция:

" Здравейте! Бих желал да алармирам за следващата подигравка с пловдивчани, която продължава към този момент 4 години.

В медийното пространство постоянно се разгласява, че компаниите " Хеброс бус " и " Автотранс Чолаков ", само че най-много първия съгласно Общината е най-неизрядният транспортьор, което си е по този начин. Но е смешно, даже и мятане на прахуляк в очите на хората, че компаниите на Петко Ангелов си съблюдават разписанията и договорите по линиите си на 99%. Повтарям: Деветдесет и девет %!

За образец мога да посоча компанията " Меритранс ", която редовно пуска " щъркели " по линиите, които не би трябвало - 4, 10, 24, 22 и 93. За шанс по линии 4,24 и 22 рядко се пускат, като изключим че на 4 се движи единствено един, само че по 10 се движат 4 щъркела, даже и следващи, а за 93 да не приказвам.

Моля от страна на Общината да не гледа " Хеброс бус " на кръв, а и да следи другите превозвачи дали си съблюдават договорите, тъй като това е безспорна насмешка с хората. Не е обикновено, когато вземеш една линия и тя да тръгне от бодил та на глог, при което още повече се утежнява качеството на услугата.

И въпрос: Защо по линия 6 не е непокътнато постоянното разписание, а фрапантно е понижено, откакто същия " постоянен " транспортьор я взе? Има всевъзможни парадокси, които мога да посоча за този градски превоз, само че мисля да спра дотук.

Призовавам кмета да работи за хората, а не за непознати ползи, тъй като единствено по този начин може да му се завоюва доверие. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР