Разчитам на широка подкрепа. Сериозен проблем на Пловдив е транспортът,

...
</TD
>Разчитам на широка подкрепа. Сериозен проблем на Пловдив е транспортът,
Коментари Харесай

Старибратов: Мястото на Альоша трябва да бъде заето от бележита личност от българската история

" Разчитам на необятна поддръжка. Сериозен проблем на Пловдив е превозът, инфраструктурата, разкопаването, чистотата на града. Най-голямата ми мощ е в дигитализацията - да създадем цифрова правда и администрация, в това число и дигитализация на културните полезности на Пловдив. Има доста благоприятни условия за коритото на река Марица и различни, освен от бюджета ", съобщи в  " Още от деня " по Българска национална телевизия, претендент за кмет на Пловдив, повдигнат от обединението ПП-ДБ.

По думите му бюджетът на Пловдив е нереалистичен главно в приходната част. Според са нужни външни финансирания за града за да бъде изменена цялата инфраструктура на Пловдив.

" Към момента не е належащо да се подвигат локалните налози, както и билетите за градския превоз, само че системата би трябвало да се усъвършенства. Имаме концепция да се направи закон за Пловдив по сходство на този в София ", разяснява.

" С сме другари и аз смятам, че ще работим доста съществено дружно в тази акция. Надявам се, че неговите последователи ще поддържат и мен. Разчитам на много по-широка поддръжка, защото съм известен в града от доста време. Все отново съм бил шеф на математическата гимназия и прекалено много възпитаници са почнали при мен. "

" Има мотив да се приказва за преместването на паметника на Альоша. Със сигурност ще предизвикам сходен спор. Неговото място би трябвало да бъде заето от някоя от личностите, на които България е разчитала и би трябвало да отдаде респект ", добави той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР