Районна прокуратура-Бургас задържа за срок до 72 часа А.С., Ц.П.

...
</TD
>Районна прокуратура-Бургас задържа за срок до 72 часа А.С., Ц.П.
Коментари Харесай

Прокуратурата с подробности за нападателите на Бардуков

Районна прокуратура-Бургас задържа за период до 72 часа А.С., Ц.П. и И.К. Те са упрекнати, че в съучастничество като подстрекател и помощник, както и като причинители са предизвикали лека телесна щета на Христо Бардуков в созополското село Зидарово.

Бардуков получи контузни рани и синини по тялото и ръцете му, строшаване на ребро. Според обвиняването действието е осъществено с користна цел – против заплащане, изразяващо се в парична сума.  

По време на следствието е открито, че А.С. е работил като подстрекател и помощник, склонявайки Ц.П. и И.К. посредством удари с юмруци, ритници и железна палка да причинят телесна щета на Х.Б.. А.С. е и улеснил съзнателно Ц.П. и И.К., предоставяйки им средства, уточнения и препоръки. Ц.П. и И.К. са нанесли удари по тялото и главата на потърпевшия, причинявайки му телесното увреждане.

Тримата обвинени бяха открити и арестувани при профилирана полицейска интервенция, осъществена в градовете София, Бургас и Созопол.

Предстои Районна прокуратура-Бургас внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ във връзка с тримата обвинени.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР