Продължава издирването на 69-годишният Емил Даракчиев от Благоевград, живеещ в

...
</TD
>Продължава издирването на 69-годишният Емил Даракчиев от Благоевград, живеещ в
Коментари Харесай

Безследно изчезналият Емил бил в депресия, според негови близки 

Продължава издирването на 69-годишният Емил Даракчиев от Благоевград, живеещ в ж.к. " Ален Мак “ бл.8, съобщи кореспондент на " Фокус ".

От съюза на българските спасители - отряд Благоевград осведомят, че Емил последно е видян от двама сигурни очевидци, познаващи го персонално, зад блок 8, към 12:30 - 13:00 часа в събота - 25 ноември. 

С евентуално желание да се разноски, Емил е забелязан да се насочва в посока кръговото на бул. " Пейо Яворов " и пътя за село Изгрев.

Бил е облечен със сини дънки, черно яке и сива лятна шапка с козирка. Не носел нищо със себе си.

Безследно изчезналият не е с деменция и не страда от хронични болести. 

От известно време е бил в меланхолия, съгласно негови близки. Нормално преносим за възрастта си, с болки в краката при дълготрайно вървене.

Колата, ключовете за нея, както и портфейл и персонална карта не са с него и не е имал желание да пътува или отсъства. Не е взел пари със себе си или друго насочващо към желание да пътува.

Издирването от близки, полиция и Съюз на българските спасители - отряд Благоевград продължава и към този миг. Търсенето е концентрирано южно от квартал " Ален Мак ", към бул. " Пейо Яворов ".

Проверяват се шахти, отводнителни канали и изоставени бараки и градежи. 

Предстои при удобни метрологични условия да се провежда огромна акция, за която ще потребност от доброволци, с цел да се търси в регионите от фотосите.

Емил Даракчиев е висок към 160 см. С тъмни облекла. И няма възможност просто да се разхожда с цел да се види и разпознае по тази причина е нужно детайлно търсене. Изчезнал е в дъждовен ден, няколко часа преди сериозното утежняване на времето в събота. 

Възможно е да се е подслонил някъде или да е паднал в необезопасена шахта.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР