Притеснени граждани алармираха, че е езерото в благоевградския парк Бачиново

...
</TD
>Притеснени граждани алармираха, че е езерото в благоевградския парк Бачиново
Коментари Харесай

Благоевградчани алармират: Източиха езерото в парка, докато лебедите мътят

Притеснени жители сигнализираха, че е езерото в благоевградския парк " Бачиново " е било източено, до момента в който лебедите са мътели своите яйца, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg.

Потребител във Фейсбук споделя:

" От няколко седмици лебедите мътеха яйчица. Днес с смут видях, че по заповед на РИОС езерото е източено да се чисти. Естествено лебедите са се подплашили и са изоставили гнездото. Каква малоумштина от страна на нашите управници. Жалко за лебедите. "

Друг консуматор пък написа:

" Има ли повече какво да се каже за работата на общинските сдружения?Вярно има още доста какво да се желае, само че в случай че би трябвало да бъдем почтени до скоро езерото на Бачиново приичаше на тресавище. Тук всички дребни души могат да се впускат в куп непотребни мнения и все пак единствено можем да поздравиме кмета на Благоевград господин Илко Стоянов, служащите на Оперативна програма Чистота и всички поради които Благоевград стартира да има стремежи образ и вместо да се плюе дано дружно създадем града ни едно по - хубаво място за живеене!Защото вероятно на всички ни е писнало до болежка да четем злословията на всякакви евтини същества, които през целия си живот не са създали нищо с изключение на да мислят за тяхното благоденствие. Живи и здрави всички. "

Коментарите и под двете изявления са разнопосочни. Част от хората адмирират протичащото се и се радват, че най - сетне са подхванати ограничения за разчистване на изкуственото езеро, други за възмутени, че сходни дейности са били подхванати в миг, в който лебедите са мътели своите яйца.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР