При мен Анка е била хрисима, възпитана, каквото кажа аз

...
</TD
>При мен Анка е била хрисима, възпитана, каквото кажа аз
Коментари Харесай

Свидетели определиха Анка като хрисима и възпитана жена

" При мен Анка е била хрисима, възпитана, каквото кажа аз по отношение на детето, се е изпълнявало ", показа при разпита си доктор Мария Рашкова, която е персонален доктор на Анка Михайлова от 2000 година, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.   

Припомняме, че Михайлова е упрекната, че съзнателно е умъртвила осиновената си щерка Севда в изискване на домашно принуждение през 2022 година. 

Тя не призна виновността си и пред Окръжен съд - Пловдив

През днешния ден всичките ще споделят претърпяното от съдбовната вечер за дребното момиченце.

Общопрактикуващият доктор Рашкова добави още, че Анка постоянно е водела детето на съвещания, грижила се е с обич за него. Последният обзор е бил през юли 2022, когато не е констатирала нищо притеснително.

" Полицията ми се обади и ме извикаха на разпит, тогава разбрах. Бях шокирана от случилото се. Детето беше почнало да се развива добре, дори беше почнало да приказва. "

На работа същата нощ са били и четирима лекари в УМБАЛ  " Св. Георги ".

Детският хирург д-р Лупанов дефинира положението на детето,

" Казаха ми, че е паднало от височина по сведения на очевидци. Детето имаше хематоми, доста охлузвания и синини по тялото, крайниците и торса. То беше с действителна заплаха за живота, само че имаше сърдечна дейност. "

Съдия Семкова прочете показанията на лекаря, където е допълнено, че детето е имало кръвонасядания по лицето и крайниците, които са били с друга отминалост и са приличали на причинени от ухапвания или ощипвания с пръсти. 

Припомняме Ви, че С времето дамата почнала да демонстрира експанзия към дъщеричката си. Причината била, че тя трансформира открития метод на живот на Михайлова и това е основало дискомфорт у нея.

На 23 септември 2022 Анка се ядосала от придвижванията на детето от стая в стая и почнало неведнъж да го хапе по тялото и да го дере с нокти, блъснала го и с пестник в лицето. По-късно вечерта майката още веднъж показала експанзия към щерка си, като я блъснала с ръка в задната част на главата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР