Председателят на Общински съвет - Благоевград Радослав Тасков, взе участие

...
</TD
>Председателят на Общински съвет - Благоевград Радослав Тасков, взе участие
Коментари Харесай

Председателят на благоевградския общински съвет с важен пост

Председателят на Общински съвет - Благоевград Радослав Тасков, взе присъединяване в годишното общо заседание на Националната асоциация на ръководителите на общински препоръки /НАПОС-РБ/.

Радослав Тасков бе определен за член на Контролния съвет на НАПОС-РБ на провелото се в Пловдив заседание, където се събраха ръководители на общински препоръки от цяла България. 

Градът за поредна година бе хазаин на форума на сдружението, което е учредено през 2004 година в Пловдив.

По време на форума бяха определени нови управителни органи на НАПОС-РБ-Управителен съвет от 25 души и Контролен съвет от 7 членове.

Председателят на Великотърновски общински съвет Венцислав Спирдонов бе определен да управлява за втори мандат Националната асоциация на ръководителите на общински препоръки в Република България /НАПОС-РБ/.

По време на събранието той показа регистриран отчет на националната асоциация, както и повсеместен разбор за 2023 година и за осъществените начинания.

" За 20 години от основаването си Националната асоциация на ръководителите на общински препоръки в Република България / НАПОС – РБ/ се утвърди като авторитетна неправителствена организация в региона на локалното самоуправление, провеждаща голям брой научно – теоретични конференции, тематични полемики, образования, пътуващи семинари и други мероприятия в поддръжка на локалните управляващи и общинските препоръки “, съобщи Спирдонов.

Общото заседание одобри бюджета и програмата с набелязани ограничения през 2024 година

В НАПОС – Република България членуват 204 ръководители на Общински препоръки.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР