Повсеместна е практиката собственици на заведения в квартала на творческите

...
</TD
>Повсеместна е практиката собственици на заведения в квартала на творческите
Коментари Харесай

След сигнал за нарушение в Капана: Аре, викайте си полицията, да ми пишат глобата и се махайте от тука

Повсеместна е практиката притежатели на заведения в квартала на креативните промишлености " Капана " в Пловдив да стопират колите си на платени паркоместа във време, в което служебният абонамент не важи. Въпреки подаваните в полицията сигнали, няма смяна на действителността, алармира четец на Plovdiv24.bg .

" Здравейте, пиша с голямо отчаяние. Не диря внимание или състрадание. Всеки ден притежателите на турския ресторант " Софра " паркират автомобила си на инвалидно място, без правото да го употребяват. Днес (б.а. - в неделя) се наложи да паркирам там с майка ми, която има правото да паркира на това място.

Господинът на фотографията (вероятно управител) сподели, че колата била на шефа му. Въпросният началник беше извикан да си реалокира колата, при което той отвърна на негоден български " Аре, викайте си полицията, да ми пишат санкцията и се махайте от тука. Няма да си преместя колата. К`во си мислите, че служителите на реда ще създадат ". След това последваха обиди и закани за физическа разпра.

Повиках полиция и те споделиха, че ще глобят нарушителя.

Пак ще кажа, НЕ диря внимание или състрадание. Идеята да опиша тази история е да накарам хората да се замислят дали желаят да живеят в европейска страна (в която сходни нарушавания не се толерират) или в страна, в която чужденци идват, с цел да ни мачкат безнаказано. ".

Предадохме сигнала на способените институции. Очакваме отговор от инспекцията им.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР