Покрай случаите с обръснатото момиче от Стара Загора и

...
</TD
> Покрай случаите с обръснатото момиче от Стара Загора и
Коментари Харесай

Чичото на убития Димитър: В източния край са го заровили, а в западния са му изхвърлили телефона

Покрай случаите с обръснатото момиче от Стара Загора и признанията на доста дами за сходни издевателства и над тях, казусът с убития в Цалапица Митко остана като че ли на по-заден проект, считат хората от пловдивското село.

Днес близки, родственици и другари на свиреп убития Димитър Малинов излязоха на още един митинг пред постройката на прокуратурата в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Протестът стартира в 12.00 часа. Той е под надпис " Справедливост за Митко! Аз съм Митко и няма да мълча! ".

Това е вторият митинг пред прокуратурата в Пловдив. Такъв се състоя и на 10 август. Тогава след гледище от протестиращите майката на жертвата бе призната за среща с окръжния прокурор и нейните заместници. Причина за митинга е това, че досега, близо месец, няма резултат от издирването на главния обвинен за убийството Рангел Бизюрев, който се укрива в чужбина.

Пейчо Малинов, чичо на убитото момче, сподели, че не им дават никаква информация за това по какъв начин се движат нещата, само че упорстват за най-малко някаква нищожна информация, като да вземем за пример правосъдно здравната експертиза. 

" В източния край са го заровили, а в западния са му изхвърлили телефона - бил строшен на две, само че той е нов телефон, даже и да се смени платката, би трябвало да може да се възстановят данните от него - да се видят фотоси, диалози " разяснява Майлинов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР