Подсъдимият Емил Михайлов, който причини катастрофа на пешеходна пътека с

...
</TD
>Подсъдимият Емил Михайлов, който причини катастрофа на пешеходна пътека с
Коментари Харесай

Истина или лъжа? Шофьор, убил пешеходка в Пловдив, се разболя

Подсъдимият Емил Михайлов, който аргументи злополука на пешеходна пътека с умрял човек през декември 2022 година, не се яви в зала по-рано през днешния ден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Това попречи на съдебния процес да стартира.

Адвокатът му даде болничен лист, удостоверяващ отсъствието му. Съдия Иван Бонев сподели, че това е служебна записка, от която е видно, че на 12 март е бил признат на стационарно лекуване и пожела при последващо съвещание да бъдат показани публични документи за положението му.

Отсъстваше и вторият бранител на Михайлов, който е имал длъжностен ангажимент в столицата и пожела делото да бъде насрочело за друга дата. 

Припомняме, че е нарушил разпоредбите за придвижване и по несъобразителност е предизвикал гибелта на стара жена. 

Сигналът е злополуката е получен към 7.10 часа сутринта. По предварителни данни 76-годишна пешеходка била блъсната от автомобила, ръководен от 38-годишния тогава лидер. Жената е била превозена в болница, където по-късно е умряла.

Шофьорът е бил пробван за алкохол и наркотични субстанции, само че резултатите му са били негативни. С полицейска заповед е бил арестуван за период от 24 часа.

Следващото съвещание бе планувано за 8 май от 9:30 часа, когато ще бъдат изслушвани специалистите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР