Под мотото Нека бъдем толерантни – днес, утре, винаги!, учениците

...
</TD
>Под мотото Нека бъдем толерантни – днес, утре, винаги!, учениците
Коментари Харесай

Ученици от пловдивско училище отбелязаха Деня на толерантността с интересна инициатива

Под мотото " Нека бъдем толерантни – през днешния ден, на следващия ден, постоянно!, учениците от Средно учебно заведение " Димитър Матевски " Пловдив, посрещнаха 16 ноември – Денят на толерантността.

Още от сутринта във фоайето на учебното заведение, учениците  бяха посрещнати от дърво на толерантността и с кутия с провокации, които насърчаваха да се направи нещо положително, тъй като няма нищо по-красиво от устрема постоянно, на всички места и във всичко да бъдеш добър човек.  

Всички възпитаници от 1 до 4 клас излязоха с прелестна самодейност като създадоха детелинки с 10 златни правила за приемливост. Най-малките, първокласниците, раздадоха своите детелинки на учениците от петите класове със своя апел за приемливост. Вторите и третите класове раздаваха своите детелинки на останалите възпитаници в учебно заведение, а четвъртокласниците, раздадоха своите детелинки на целия учебен личен състав.

Под наслов " Нека бъдем толерантни ", учителите сложиха табло, на което учениците трябваше да напишат своите послания за положителното и толерантно отношение към всички. Разбира се преди всичко те демонстрираха, че търпението е най-важното качество, което би трябвало да участва в нашия живот и търпението е основа на всичко. Добрата дума, уважението, човечността, състраданието, съчувствието бяха едни от качествата, които учители и възпитаници насочиха като апел към всички.

През целия ден, учениците не спираха да пускат своите осъществени добрини в особено направена " Кутия за добрини ".

Чувството в действителност е ужасно да виждаме и да предаваме нататък нашите вдъхновяващи образци! Надяваме се, че ще продължаваме да сплотяваме сили и в същия дух на обич, вяра и съпричастност, ще продължаваме дружно да даряваме любов и поддръжка, тъй като Доброто стартира от нас!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР