По разпореждане на кмета аварийни екипи от общинските предприятия отстраняват

...
</TD
>По разпореждане на кмета аварийни екипи от общинските предприятия отстраняват
Коментари Харесай

Аварийните екипи на община Пловдив се борят с щетите от бурята

По предписание на кмета спешни екипи от общинските предприятия отстраняват вредите, нанесени от разразилата се следобяд стихия.

Над 20 сигнала за паднали дървета са получени досега в " Градини и паркове ". На терен сега работят 4 екипа, още 3 са подготвени да се включат при нужда. От поривите на ураганния вятър дървета са паднали и върху коли, нанесени са материални вреди.

Заради паднало голямо дърво на бул. " Никола Вапцаров " при кръстовището с " Коматевско шосе "   трафикът бе усложнен. Екипи на " Организация и надзор на превоза " обезопасяват две откачили се от вятъра светофарни секции – на кръстовището на бул. " Цариградско шосе " и   " Шести септември " и в регион " Тракия ". Отстранява се и повреда на уличното осветяване на ул. " Сатурн ".

В " Чистота " също незабавно са образувани спешни групи, които слагат на място съборените от вятъра контейнери, събират разпилените боклуци и клони.

Екипите ще работят до нормализиране на ситуацията. От общината приканват пловдивчани по опция да си останат  вкъщи или в случай че им се налага  излизане, да бъдат деликатни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР