Пловдивският ученик Васил Богданов даде своя коментар относно дуалното обучение

...
</TD
>Пловдивският ученик Васил Богданов даде своя коментар относно дуалното обучение
Коментари Харесай

Ученик от Пловдив с мъдри думи за момента, когато ще трябва да работи

Пловдивският възпитаник Васил Богданов даде своя коментар по отношение на дуалното образование по-рано през днешния ден при срещата с министъра на образованието и науката проф., съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Момчето е 12 клас в ПГВАД " Христо Ботев “, а специалността му е " Мебелно произвеждане “. В шест от пловдивските школа неотдавна бяха открити паралелки за дуална дорма на образование. 

" Дуалното обучение ни среща с метода на произвеждане на мебелите. Те минават през нашите ръце, среща ни с проблемите в работата - с позитивите и с негативните неща на нашата процесите. По този метод доста добре можем да се стиковаме в екип с сътрудниците ни. ", показа ученикът. 

Момчето сподели, че предвижда и отсега нататък да се занимава с тази активност.

Въпреки нежната си възраст от в този момент той знае, че връзката с работодателите е доста значима. Той я определ, като един доста огромен плюс, където човек може да види какъв е в действителност и какво може да прави.

Припомняме, че през днешния ден министър Цоков отчете резултатите от плановете, изпълнявани от МОН на конгрес в СУ " Любен Каравелов " в Пловдив.

Основният акцент на конференцията бе равният достъп до обучение и развиването на умения.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР