Пловдивчанка предупреди съгражданите си и гостите на града заради двама

...
</TD
>Пловдивчанка предупреди съгражданите си и гостите на града заради двама
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Този го нашамарих, пазете се!

Пловдивчанка предизвести съгражданите си и гостите на града поради двама мъже. Тя написа, че се натъкнала на двама просещи, които по думите ѝ говорили грубости. Това е станало на паркинга пред търговски обекти на бул. " Санкт Петербург ". 

" Двама господа неуморно ръкомахат, безогледно приказват грубости и просят! Внимавайте, пазете децата встрани, движимостите си и заключвайте колите си! ", разказва държанието им дамата, която популяризира и фотоси.

С коментар незабавно се включи млада дама, която е имала неприятна преживелица с единия от въпросните:

" Е тоя същия го нашамарих преди две години на същото място. Опита се даже да ми посегне, потегли да ми мие стъклото на колата и учтиво му споделих, че не искам.

След като сподели “Няма такива не желаеш ", слязох от колата и го помолих да се махне и да не я допира, той повдигна средството, с което миеше колата си, все едно да замахне да ме удари.

В идващия миг го посрещна един пестник и се замисли, споделих му да внимава, в случай че видя драскотина по колата, до момента в който се върна, паркингът е охранителен с видеокамери, ще си носи следствията, в действителност изобщо си нямам концепция има ли камери, това е доста гадно създание.

Не докосна колата, до момента в който се върнах, на булеварда имаше патрулка, споделих им за случая, споделиха, че не можели да го изгонят единствено тъй като проси… Та в действителност, децата настрани, тъй като не се преценяват. Трябва да се подадат голям брой сигнали и да се изметат оттова ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР