Пловдивчанин бе изненадан неприятно днес. Той публикува напечатано на хартия

...
</TD
>Пловдивчанин бе изненадан неприятно днес. Той публикува напечатано на хартия
Коментари Харесай

Пловдивчани махат колите си от улица до Централна гара, затварят я за два месеца

Пловдивчанин бе сюрпризиран неприятно през днешния ден. Той разгласява напечатано на хартия известие в обществените мрежи, което гласи: 

" Съобщаваме, че на 26.02.2024г. (понеделник) ул. " Д-р Никола Ковачев “ ще бъде затворена краткотрайно за изработката на тръбопровод и канализация. Молим, всички коли да бъдат отстранени. За всички живущи е подсигурен паркинг. Извиняваме се за породеното стеснение. "

Plovdiv24.bg  се свърза с Йордан Чемишев, представител на ВиК-Пловдив.

Той удостовери, че въпросната улица ще бъде затворена, само че това няма да бъде единствено на 26.02.2024г. (понеделник), както се схваща от известието, а за интервал от към 2-3 месеца. 

От " Трейс Груп Холд “ АД - компанията реализатор на плана " Развитие на железопътен възел Пловдив и създаване на Комуникационно транспортен пробив под жп ареала на гара Пловдив “ осведомиха, че.

От Община Пловдив осведомят, че затварянето ще е за интервала от 23 февруари до 11 април. Входът на улицата откъм бул. " Васил Априлов " е затворен  на предходен стадий от осъществяването на плана за пробива, само че в този момент колите няма да могат да влизат и откъм ул. " Кавала ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР