Пловдив ще се присъедини утре, 21 януари, към световната акция

...
</TD
>Пловдив ще се присъедини утре, 21 януари, към световната акция
Коментари Харесай

Пловдив ще се включи в световната акция Русия без Путин

Пловдив ще се причисли на следващия ден, 21 януари, към международната акция " Русия без Путин “, съобщиха от сдружението " За свободна Русия " – уредник на проявата у нас.

Предвиждат се манифестации в София, Бургас, Варна, Пловдив и Русе. " Сдружението " За свободна Русия " в България  показва своята взаимност с Алексей Навални. Също по този начин се обръщаме към българските управляващи с молба да дават леговище на съперниците на войната и режима на Путин. “ – се споделя в изказване на уредниците.  

В Пловдив митингът ще се организира при Централна поща, до Главната улица.

В София - на пешеходната пътека на кръстовището сред бул. " Витоша " и бул. " Патриарх Евтимий " – при метростанция НДК.  

В Бургас – при паметника на Альоша.

Във Варна събитието ще се организира при централния вход на Морската градина.

В Русе протестиращите ще се съберат при постройката на общината.

Началният час е 14:00.

Държавната организация за бежанците неведнъж отхвърля да прегледа молбите за леговище на две бежанки от Русия, противнички на войната против Украйна – без да преглежда молбите им всъщност. Става дума за актрисата Елена Санина и театралния режисьор Оксана Глазунова. Двете имат вяра, че позицията им против войната ги слага на вярната страна на историята.

Наред със случаите на Елена Санина и Оксана Глазунова, уредниците събитиетио се пробват да привлекат публичното внимание към ориста на още един емигрант – Глеб Стручев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР