Пилотен модел за охрана на обществения ред, чрез пеши патрул

...
</TD
>Пилотен модел за охрана на обществения ред, чрез пеши патрул
Коментари Харесай

С немски овчарки охраняват центъра на Бургас

Пилотен модел за защита на публичния ред, посредством пеши патрул със служебно куче, се вкарва от на следващия ден в централната градска част на Бургас. Освен по главните пешеходни улици – " Александровска “ и " Богориди “ чиновници от " Специализираните полицейски сили “, придружавани от служебно куче с намордник, длъжностен елек и специфичен мотив, ще реализират охранителни дейности за предварителна защита на нарушаванията и в региона на ж.п. гара Бургас, автогара " Юг “, Морската градина и места, където има огромна централизация на хора, оповестиха от ОДМВР Бургас.

Иновативните патрули са част от самодейностите на управлението на ОДМВР – Бургас, подхванати след извършената при започване на месеца превантивната среща по проблемите на сигурността, проведена от непрекъснатата комисия по публичен ред и сигурност към Общински съвет Бургас. В срещата участваха представители на управлението на ОДМВР – Бургас, отдел " Охранителна полиция “ и градските районни ръководства, като някои от дискутираните тематики бяха свързани с придвижването на колела и тротинетки по пешеходните зони и тротоарите в Бургас, контролът на безразборното паркиране на коли по улиците на спешни светлини; извеждането на кучета без потреблението на мотив и ограничението на транспортните средства, вдигащи звук над допустимата норма.

Взето бе решение за преорганизиране активността по защита на централната градска част, като по пешеходните зони ще се движат взаимни патрули от чиновници от " Обществен ред и сигурност “ към Община Бургас и полицейски чиновници, измежду които и тези със служебните кучета. В зоната на Морската градина – велопатрули.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР