Панаир на занаятите ли? По скоро в паркинг се е

...
</TD
>Панаир на занаятите ли? По скоро в паркинг се е
Коментари Харесай

Сигнал: Панаир на занаятите ли? Старият град в Пловдив се е превърнал в паркинг

" Панаир на занаятите ли? По скоро в паркинг се е трансформирал Стария град в Пловдив. ", по този начин четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си към нас, очевидно мощно засегнат от това, което е видял при визитата си на Есенния панаир на занаятите в Стария град на Пловдив. Разказът му приключва по този начин: " Повечето улички към този момент са пропаднали и изкъртени. Нещо толкоз скъпо в нашия град редовно се унищожава, а институциите нехаят! "

Припомняме, че събитието ще се състои до 24 септември на " Улица на занаятите “ /ул. " Стръмна “№ 1, 1А, 2 и 3/ и ул. “Съборна “ в Стария град. Тази година тематиката на есенното издание е " Занаятите - завещание и бъдеще ". 

Участие в панаира ще вземат към десетки български майстори и ще бъдат показани и демонстрирани над 20 занаята: дърворезба, тъкачество, плъстене, грънчарство, ножарство, стъклодухане, стъклопис, свещарство, сладкарство, разработване на худ.керамика,  разработване на украшения, разработване на национални кукли, разработване на кукли от текстил, шапкарство, килимарство, разработване на художествени тъкани.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР