От СНЦ Бизнесът за Пловдив“ излязоха с официална позиция относно акцията,

...
</TD
>От СНЦ Бизнесът за Пловдив“ излязоха с официална позиция относно акцията,
Коментари Харесай

Бизнесът за Пловдив с официална позиция за ацията срещу пловдивски бизнесмен

От Сдружение с нестопанска цел " Бизнесът за Пловдив “ излязоха с публична позиция относно акцията, която беше извършена през вчерашния ден против. Ето какво написаха от сдружението в писмо до медиите:

Сдружение с нестопанска цел " Бизнесът за Пловдив “ е организация, която работи с високи етични стандарти и при съблюдаване върховенството на правото и закона. Еднаквото използване на законите по отношение на всички субекти е значимо за нас, тъй като ни обезпечава предвидима бизнес среда, подсигурява ни независимост на предприемачеството и опция да сътворяваме богатство за цялото общество.

Ето за какво, не може да останем безразлични към извършената през последните дни " специфична интервенция “ по отношение на господин Георги Райков, притежател на " Мони МГ “ ООД. Озадачени сме от осъществяване на демонстративна акция, по отношение на шеф от подобен мащаб, който е обществено прочут с транспарантен бизнес и който търси правата си в съда.

При съществуване на две висящи каузи по административни разногласия с Общината, чийто излаз явно ще обясни дали е налице непозволено държание и от чия страна, да се изземват персонален телефон, персонален компютър и голям брой други движимости съдържащи конфиденциална информация, фирмени секрети и персонални данни е безусловно неприемливо в една правова страна.

Начинът на провеждането на акцията, демонстрирането на властови запас и явната непропорционалност сред целта  и средствата са мощно притеснителни за метода по който действат институциите в града ни. Дългогодишен спор за стопанисването на терен и установяване на размера тротоарно право надали може законово да обоснове неотложното утринно навлизане в дома, три дни преди Коледните празници и надали ще докара до събирането на решаващи за изхода на производствата условия.

От оповестеното от медиите у нас остава основателно подозрение за легитимността на дейностите на полицията и прокуратурата. Призоваваме всички институции в града, които имат отношение към проблема, да работят при прецизно съблюдаване на закона, като заявяваме, че ще следим с нараснало внимание протичащото се и при нужда ще сигнализираме националните институции, с оглед цялостното изясняване на случая. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР