От партия Възраждане ми платиха 5000 лева, за да спра

...
</TD
>От партия Възраждане ми платиха 5000 лева, за да спра
Коментари Харесай

Бомбаджията от Гарата: Ще си прережа вените! Възраждане ми платиха 5000 лева, за да спра цистерните за Украйна

От партия " Възраждане " ми заплатиха 5000 лв., с цел да спра цистерните да не заминат за Украйна. Това разгласи пред камерата на Plovdiv24.bg Любомир Яков след края на днешното разпоредително съвещание в пловдивския областен съд. 28-годишният мъж бе доведен с белезници, защото сега излежава в пандиза предходна присъда.

Яков е обвинен за това, че на 15.11.2022 година в Пловдив е предал от махленски телефон до Единен европейски номер за незабавни повиквания 112 погрешно повикване за паника, изразяващо се в сигнал за заложени взривни устройства – минни гранати в Централна гара.

Любомир е с голям брой предишни осъждания, с влезнали в действие ефикасни присъди на " отнемане от независимост “, в това число три за същото закононарушение.

В правосъдната зала през днешния ден той сътвори същински цирк, като опита да се направи на неуравновесен и непрекъснато прекъсваше прокурора, съдията и даже служебния си бранител.

Ето какво сподели в съда обвиненият Любомир Яков :

Двама от " Възраждане " пристигнаха при мен и ми дадоха 5000 лв., с цел да спра цистерните да не отпътуват за Украйна. Дадоха ми парите и ме напиха. Мога да ви кажа къде са в този момент парите.

Вие желаете да ме убиете. Искам лекуване от 2 години, а не да лежа в пандиза. Ще си прережа вените и ще се самоубия. Аз съм психологично болен, не съм вменяем. Направената ми епикриза не е вярна. С депресивно психологично разтройство съм. Аз съм чист пияч.

В последна сметка бе даден ход на разпоредителното съвещание, а идващото такова бе планувано за 27 март от 15,30 часа. Тогава ще се изслуша вещото лице, което към този момент е изготвило съдебнопсихиатрична експертиза.

Гледайте в прикаченото видео по какъв начин обвиняемият Любомир Яков бе изведен от съда!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР