Още една политическа партия декларира подкрепа за кандидатурата на за

...
</TD
>Още една политическа партия декларира подкрепа за кандидатурата на за
Коментари Харесай

Още една партия декларира политическа подкрепа за Славчо Атанасов

Още една политическа партия заявява поддръжка за кандидатурата на за кмет. Народна партия “Български глас " подписа съглашение с коалиция “Съединени за Пловдив ", съгласно което групировката “подкрепя изцяло, напълно и безусловно кандидатурата на за кмет на Община Пловдив ".

От името на Народна партия “Български глас " съглашението е подписано от ръководителя Георги Попов.

Така, към седемте партии в обединението - “Кауза България ", ВМРО-БНД, ЗС “Александър Стамболийски ", “Партия на зелените ", “Воля ", “Атака " и “Новите водачи ", се причислиха още три - Българска социалдемократическа партия, Радикалдемократическата партия и Национален парк “Български глас ".

Растящата поддръжка за претендента на обединението за кмет на Пловдив усилва и възможностите му да се яви на балотаж, споделят социолозите. В настоящите проучвания известният някогашен кмет на града непроменяемо се класира втори или на минимална разлика след втория.

Опитът от социологическите проучвания до момента сочи, че непроменяемо е подценяван на предварителните изследвания. За него постоянно има прикрит избор, който се демонстрира в деня на изборите, само че социолозите мъчно го засичат преди този момент. Тази година обаче името му се появи измежду първите трима с шансове за балотаж още през лятото, преди той самият да разгласи, че ще се кандидатира.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР