Около 23.10 ч. вчера във Второ РУ е постъпило съобщение

...
</TD
>Около 23.10 ч. вчера във Второ РУ е постъпило съобщение
Коментари Харесай

Накъде отиваме? 8 ученици са арестувани в Пловдив!

Около 23.10 ч. през вчерашния ден във Второ районно управление (на МВР) е постъпило известие за признат в незабавен кабинет мъж, след нанесен побой. На място е изпратен полицейски екип, а пострадалият – гражданин на Кърджали декларирал, че става въпрос и за обир. В резултат на подхванатите незабавни оперативно-издирвателни дейности криминалистите открили и задържали създателите на действието – петима малолетни момчета на възраст сред 15 и 17 година По случая е формирано досъбедно произвеждане, следва материалите да бъдат докладвани в районна прокуратура.

Междувременно 17-годишен престъпно проявен юноша се озова в ареста на Второ районно управление (на МВР) по съмнения за обир. Разследването почнало преди седмица, откакто 53-годишен мъж се оплакал, че в региона на ул. " Ангел Букорещлиев “ в града под тепетата непознат мъж, употребявайки мощ и захлахи, лишил мобилния му телефон и борсета с персонални документи и пари. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 198 алинея 1 от Наказателен кодекс под наблюдението на районна прокуратура.

Две 16-годишни момчета са обвинени за палежи в кв. " Кичук Париж “. Преди 10 дни притежател на автомобил алармирал за нанесени вреди по колата му, паркирана наоколо до разпален пластмасов резервоар за боклук на бул. " Александър Стамболийски “. Минути след среднощ в понеделник на незабавен телефон 112 постъпила информация за горящи контейнери за боклук на ул. " Гавраил Кръстевич “ и ул. " Петър Стоев “.

На място били изпратени екипи на пожарната и полицейски чиновници, а при огледа били открити данни, че огънят е провокиран съзнателно. Вчера следствието на криминалистите от Първо районно управление (на МВР) дало позитивен резултат и създателите на действието са открити. Образувани са досъдебни производства по член 330, алинея 1 от Наказателен кодекс и член 131 алинея 1 от Наказателен кодекс под наблюдаване на прокуратурата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР