Одобряването на временната организация на движението за третия участък от

...
</TD
>Одобряването на временната организация на движението за третия участък от
Коментари Харесай

Бавно напредва ремонтът на улица Даме Груев

Одобряването на краткотрайната организация на придвижването за третия сектор от реконструкцията на " Даме Груев " е новата причина, поради която по многострадалната улица не се работи на 100 %, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

По втория сектор към този момент са направени разпределителният тръбопровод и канализацията, само че се изчаква затварянето на третата права, тъй като новият тръбопровод би трябвало да се постави на мястото на остарелия, изясни шефът на строителната компания " Парсек груп " Бончо Бонев. 

Подмяната би трябвало стане от кран до кран, в съответния случай - в южната страна на " Даме Груев " от ул. " Охрид " до края на ОУ " Братя Миладинови " да се изкопае траншея и там да се постави новия напорен чугунен тръбопровод f 600. Иначе има заплаха да се повтори , където беше мъчно напасването на новия със остарелия тръбопровод и поданици на огромен регион останаха дълго време без вода, посочи кметът на регион " Южен ". 

Все още не са съборени отчуждените къщи, защото за единия обект има тъжба в Административния съд. Проблемът не е неотложен за момента и е открито техническо решение да се направи байпас към полиетиленовия тръбопровод в северния завършек на " Даме Груев ". Временната връзка при ул. " Тодор Александров "  ще се махне след разчистването на терена.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР