Общинските съветници на Пловдив гласуваха предложението за преустановяване изпълнението на

...
</TD
>Общинските съветници на Пловдив гласуваха предложението за преустановяване изпълнението на
Коментари Харесай

По инициатива на съветниците от ГЕРБ временно спряха пробива при Водната палата

Общинските съветници на Пловдив гласоподаваха предлагането за прекратяване осъществяването на плана за пробива при Водната палата за период до 45 дни, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Предложението бе признато с болшинство от 44 гласа " за " и 4 " срещу ".

Извънредната сесия на пловдивския общински съвет, свикана по самодейност на Политическа партия ГЕРБ за пробива при Водната палата за прекратяване до цялостно изясняване на всички детайлности към плана, се трансформира в самобитно публично разискване. Повече от 3 часа продължи полемиката единствено по първата точка за показване и разискване на плана.

Работният план беше показан от Елена Кръстева, представител на проектантската компания, която е проектирала някои от метростанциите на столичното метро. В заданието е било посочено, че дължината на новото оборудване би трябвало да бъде съкратена поради предходния план, построен с еврофинансиране, а трасето на велоалеята е без прекосяване в самия пробив. 

Проектантите са употребявали за база механически план, признат на 16.07.2013 година и са го актуализирали и приспособили. За отводняване се планува помпена станция с две дейни и една аварийна помпа, която се зауства към реката.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР