Областният управител на Бургас Пламен Янев предостави терен от близо

...
</TD
>Областният управител на Бургас Пламен Янев предостави терен от близо
Коментари Харесай

Областният управител осигури терен до магистралата нова база на Автомагистрали ЕАД

Областният шеф на Бургас Пламен Янев даде терен от близо 23 дка на " Автомагистрали “ ЕАД в ПЗ " Север “. По този метод предприятието ще може да задейства процедура за създаване на складова база, която да послужи за разполагане на профилирана техника и материали за отнасяне на пътната настилка, както и личен състав за обезпечаване на поддържането им.

" Автомагистрали “ ЕАД прави дейностите по превантивно, настоящо и зимно поддържане автомагистралите и употреба на пътните обекти, бази и уреди към тях. То се грижи и за ремонтно-възстановителни действия при спешни обстановки, като тежки ПТП-та, снежни бурии, заледявания, както и действия за обезпечаване на проходимост при зимни условия.

Към момента сдружението разполага с бази за поддържане “Ихтиман ", “Калугерово " и “Царацово " по автомагистрала “Тракия ", “Елешница " и “Ябланица " по автомагистрала “Хемус ", както и забележителен брой опорни пунктове. Те са ситуирани в непосредствена непосредственост до автомагистралите, което разрешава времето за реагиране на всяка съответна обстановка да е от 30 до 60 минути.

" Поддържаните от сдружението сектори са от извънредно значение за икономическото развиване на България. Изграждайки база на локално равнище, смятам, че сдружението би могло доста по-лесно и навреме да извършва поетите задължения към поддържането на автомагистралата, което доста ще усъвършенства инфраструктурата в региона. Надявам се в тежки зимни условия тяхната своевременна интервенция да докара до по-малко предпоставки за ПТП-та “, посочи Янев.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР