Нова пътна връзка ще бъде изградена от западното локално платно

...
</TD
>Нова пътна връзка ще бъде изградена от западното локално платно
Коментари Харесай

Методи Байкушев: Отпускат 800 000 лв. на община Благоевград, ще изградим нова пътна връзка при Карлсберг България АД

Нова пътна връзка ще бъде построена от западното локално платно при индустриалната база на " Карлсберг България “ АД към бул. " Св. Димитър Солунски " в Благоевград. Това разгласи на конференция в понеделник кметът Методи Байкушев, оповестиха от Общината.

За задачата държавното управление взе решение да бъдат отпуснати 800 000 лв. на община Благоевград.

" Реализирането на този план е извънредно належащо за тази част от индустриалната зона освен поради " Карлсберг ", само че и поради КФМ – дружество, което също насища националния пазар. Неведнъж съм казвал, че с изключение на да търсим нови вложители би трябвало да осигурим и подобаващи условия за развиване на съществуващите предприятия, които към този момент са центрирали своите бизнесинтереси в Благоевград. Добрата вест е, че държавното управление ще помогне съществено за този план ", сподели Методи Байкушев.

Той заяви, че към този момент е разговарял с представители на " Карлсберг " и е реализирано единодушие да бъде извършена социална поръчка за възлагане на строителството на пътната връзка, с цел да може процесът по създаване да започва оптимално бързо. Вече има направен абстрактен план и количествено-стойностни сметки за строителствоно на правата.

" Пътната връзка е от извънредно значимост за фирмите в региона, тъй като те всекидневно експедират големи количества продукция за цялата страна ", съобщи още кметът Байкушев, който се ангажира административните процедури по подготовка, оповестяване и осъществяване на публичната поръчка да бъдат осъществени оптимално бързо.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР