Неспира недоволството на гражданите и жителите на район Южен относно

...
</TD
>Неспира недоволството на гражданите и жителите на район Южен относно
Коментари Харесай

Костадин Язов: Няма да остане така

Неспира недоволството на жителите и жителите на регион " Южен " по отношение на течащите ремонтни действия на бул. " Александър Стамболийски " и безумните архитектурни решения, видя Plovdiv24.bg във фейсбук групата " Забелязано в Кючука ".

Гражданин се е разходил по булеварда през неделния ден и е снимал двата типа тротоарни плочки по протежението му. От вътрешната страна са оставени старите изпочупени, а от външната има нови. 

Свързахме се с кмета на регион " Южен ", с цел да го попитаме по отношение на проблема.

" Ще се възстанови цялостната настилка, плюс тротоарите към нея сега, когато се извърши ремонтът. Няма по какъв начин да са останат остарели и нови плочки.

Ангажиментът е на строителя да си възстанови настилката от бордюр до бордюр. След това Община Пловдив може да си възобнови тротоарните настилки, които не са детайл на пътя.

Това може да се приказва единствено откакто се завърши възстановяването на пътната настилка. "

Язов ни изясни, че в строителят трябва да направи организация минувачите да не минават през тротоара в частта, където той е опустошен.

" При осъществяване на строителни действия на даден обект и е публикуван акт 2 за стартиране на строителната площадка с линия и равнище, следва да няма пешеходци в този сектор. Никакви външни хора с изключение на строител, служащи и контролираш личен състав. ", добави той.

Припомняме, че на бул. " Александър Стамболийски " има ремонтни действия поради реализацията на план на ВиК - Пловдив за създаване на Южен обходен колектор.

Преди по-малко от 10 дни Plovdiv24.bg още веднъж писа по отношение на читателски сигнал обвързван с тротоарните плочи на булеварда.

Тогава, шефа на компания " Парсек груп ", която взе участие в консорциума, извършващ ремонта Бончо Бонев удостовери, че в договорните им връзки присъства възстановяването на разрушените настилки с нови плочки, само че единствено тези, които са развалили.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР