Неприятна изненада е поднесена тази сутрин на пътуващите с автобус

...
</TD
>Неприятна изненада е поднесена тази сутрин на пътуващите с автобус
Коментари Харесай

Неприятна ситуация за пловдивчани, изненадващо променят маршрут на автобус

Неприятна изненада е поднесена тази заран на пътуващите с рейс № 17. Сигнал за това изпратиха читатели на Plovdiv24.bg :

" Здравейте, през днешния ден с изненада установихме, че рейс номер 17 е с изменен маршрут и от ресторант " Миконос " завива наляво и не продължава в посока Гребна база. Свързахме се с Оперативна програма " Градски превоз ", откъдето ни обясниха, че нямат подадена информация за смяна на маршрута. Свързахме се с превозвача " Автогранс Чолаков ", от който ни беше обяснено, че няма по какъв начин да трансформират маршрута без да са го съгласували с общината. Маршрутът бил изменен поради пътните условия по бул. " Шести септември ".

Питаме следното:

- съгласувана ли е смяната на маршрута с общината?

- в случай че е съгласувана, за какво не е оповестено на никое място, с цел да могат жителите да са осведомени?

- в случай че не е съгласувана, нарушаване ли е това и редно ли е? "

Потърсихме коментар от Оперативна програма " Организация и надзор на превоза ". Ето отговора:

" От компанията транспортьор по-късно тази заран са подали до Оперативна програма " Организация и надзор на превоза " заявление с искане за незабавна краткотрайна смяна в маршрута на автобусна линия №17. Причината е, че поради многото техника, обслужваща новостроящите се жилищни комплекси към Гребната база не може да се подсигурява в оптималната степен сигурността на градския превоз и пасажерите, които обслужва. След ляв завой на кръстовището при посочения ресторант градските рейсове ще се насочат по бул. " Пещерско шосе " към кв. " Прослав ".

Заповедта за смяната в маршрута е подготвена. Веднага след подписването ѝ ще бъде дадена по-подробна информация до медиите, с цел да осведомят жителите. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР