Надявам се част от Северния обход на града да е

...
</TD
>Надявам се част от Северния обход на града да е
Коментари Харесай

Част от Севрния обход на Бургас трябва да е готов до края на годината

Надявам се част от Северния обход на града да е подготвен до края на годината. Това сподели пред публицисти в Бургас служебният министър на районното развиване и благоустройството арх., съобщи кореспондент на Burgas24.bg.  Той е на работно посещаване в града, с цел да инспектира построяването на пътната права, а по-късно, дружно със заместник-министъра на спорта Петър Георгиев и началника на ДНСК арх. Деляна Панайотова, ще извърши инспекция и на спортна зала " Арена Бургас “.  

Постигнато е единодушие тази част от пътния възел, която е откъм " Сарафово ", да бъде отворена, с цел да може да се облекчи придвижването от квартала към Бургас, уточни министърът.

" Надявам се това да се случи до Нова година. Такива са уверенията. Виждате, че цялостният път е съвсем подготвен. Разбира се, има още малко да се довърши. Оттук нататък метеорологичните условия ще бъдат факторът, който ще дефинира дали това ще бъде приключено в границите на към месец. Ако не, през пролетта ще има подготвеност. Това, което коментирахме, е вероятно да се пусне и краткотрайното придвижване, до момента в който метеорологичните условия разрешават. Нещата сега са напреднали. Проектът, който аз съм гледал, е от 2013 година. Има няколко преработки. Строителят е строял на приливи и отливи. Надяваме се, че сме на финала и че напълно скоро придвижването ще бъде пуснато ", уточни служебният министър на районното развиване и благоустройството. 

Няма нередности по плана, добави арх. Шишков. " Този обект ще се впише добре в градската среда. Към строителя се заплаща регулярно. Водим диалози, в тази тенденция няма проблеми ", уточни той. 

Кметът на Бургас, който също бе на място, добави, че последният стадий от плана е за създаване на осветлението. 

" Успоредно с построяването на пътната връзка, ние ще стартираме и развиването на индустриалните терени. Започна се слагане на осветлението, което е модерно и енергийно дейно. Адаптирахме новите технологии към този план ", уточни той.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР