На 8 август (вторник) от 20:30 часа на театралната сцена

...
</TD
>На 8 август (вторник) от 20:30 часа на театралната сцена
Коментари Харесай

Благо Джизъса идва в Бургас, за да ви разсмее

На 8 август (вторник) от 20:30 часа на театралната сцена в Бургас ще изгрее нова звезда. Популярният футболист и плейбой Благой Георгиев ще се включи в прослойка на супер занимателната режисура " Спанак с картофи “, която е на доста близка за него тематика - футболната. Комедията на ДТК " Константин Величков “ – Пазарджик ще бъде показана премиерно в Бургас, на сцената на Летния спектакъл. Събитието се реализира благодарение на Културна организация " Арт ателие “ и неуморната Маруся Русева.

" Спанак с картофи “ на Золтан Егреши е с режисьор Богдан Петканин и е за всички, които желаят да се посмеят от сърце. Безумно смешна и в същото време умна, тази модерна комедия със характерен балкански привкус е международен шлагер. Поставяна е на сцените допълнително от 23 страни, измежду които известните с футболните си пристрастености Германия, Чехия, Италия, в които този спорт е вяра и огледало на живота - от политиката до псуващия почитател.

В функциите, публиката в Бургас ще види Иво Аръков, Антоан Петров, Кирил Ефремов, както и специфичната посетител – звезда: Благо Джизъса. Какво се случва, когато трима футболни съдии забъркат същинска балканска " гозба “ от занимателни обстановки? Елате да разберете на 8 август.

Билетите са в продажба на каса " Часовника “ и в мрежата на Ивентим и Грабо. За резервация и повече информация 0894 898 098 Маруся Русева, уредник " Арт ателие “.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР