Музика и творчество традиционно ще завладеят Пловдив от 14 до

...
</TD
>Музика и творчество традиционно ще завладеят Пловдив от 14 до
Коментари Харесай

Капана Фест се завръща

Музика и творчество обичайно ще завладеят Пловдив от 14 до 18 юни, когато ще имаме опцията да се забавляваме дружно, да пеем дружно, да се насладим на изкуството в най-разнообразните му форми и да бъдем част от магията на " Капана Фест ". Това оповестиха уредниците на събитието.

И прибавиха:

Традиционният базар ‘Капана‘‘ ще показа актуализирана лятна селекция от актьори, създатели, марки, забавни работилници за дребни и пораснали деца, щандове за грамофонни плочи, както и благотворителни щандове и дела, които търсят вашата поддръжка. Ще покажем нови оферти в областта на био- и натуралната козметика, вкусни и потребни храни, както и освежаващи питиета. Няколко коктейл бара, бира ‘Капана‘‘ и специфичните ни " Вкусни Спирки " ще се погрижат за съвършената разходка под фестивалните флагчета и лампички, ръчно направени от нас за вашето съвършено въодушевление.

Музиката ще е главен акцент на тазгодишното издание. Скоро ще представим цялостната стратегия на събитието, а вие може да подкрепите нас и обичаните си актьори, като ни последвате в обществените мрежи, харесвате и споделяте наличието, тъй като по този начин ни помагате то да доближи до верните хора!

Събитието е част от културния календар на Община Пловдив за 2023 година. Запитване за присъединяване може да изпратите до имейл: [email protected].
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР