Много малка е вероятността днес да вали. Така ще бъде

...
</TD
>Много малка е вероятността днес да вали. Така ще бъде
Коментари Харесай

Проф. Рачев: В Пловдив температурите се доближават до нормата

" Много дребна е вероятността през днешния ден да вали. Така ще бъде и на следващия ден. В петък вероятно ще настъпи смяна, като в неделя и понеделник ще бъде бурно времето. Днес може температурите да доближат 30 градуса “, сподели климатологът проф. Георги Рачев в ефира на bTV.

Времето над Европа е топло, като в Берлин и Париж температурите са по-високи от тези в Тунис и Триполи. 

" Минималните температури в София са по-ниски от естественото. Трябва да са към 15 градуса “, изясни климатологът.

В Пловдив температурите също се приближават до нормата. Валежи се чакат в неделя. В Сливен вятърът ще бъде северен, относително слаб. В събота ще бъдат регистрирани високи температури преди процеса на захлаждане в неделя и понеделник. Водата край Ахтопол е по-студена от тази край Балчик и Шабла. При Шабла е 21 градуса, а край Ахтопол – по-малко от 20. В средата на месеца температурите ще доближат 23 градуса.

В Русе най-високите температури ще се приближат 30 градуса в четвъртък и петък. Времето ще е ясно и слънчево. 27 градуса ще доближат температурите в Плевен. Може да прекапе накъде. Във Видин ще е по-мрачно в сряда и четвъртък, само че температурите като цяло са високи.

" В идната седмица е значимо къде ще останат антициклоните, с цел да се предвижда времето в понеделник и вторник “, уточни проф. Георги Рачев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР